Om NYTT & VIKTIGT

NyttoviktigtNYTT & VIKTIGT samlar information inom områdena bygglagstiftning, byggteknik och intressanta rättsfall från byggbranschen på webben och som tidning.

Låt oss göra jobbet åt dig!

NYTT & VIKTIGT , i kombination med Byggutbildarnas kurser, är en optimal mix av information för att du ska känna att du hänger med i utvecklingen med minsta möjliga ansträngning. Våra läsare kommer från såväl den privata som från myndighetssidan. Detta betyder att alla tar del av samma information. NYTT & VIKTIGT blir därmed ett viktigt verktyg för att skapa en bättre förståelse och samarbete aktörerna emellan.

DIGITAL INFORMATION & Nyhetsbrev

Artiklarna publiceras på såväl webb (nyttochviktigt.byggutbildarna.com) som i en papperstidning en gång varannan månad.  I samband med detta skickar vi ut vårt nyhetsbrev som en påminnelse. Över 15 000 personer får vårt nyhetsbrev regelbundet. Nyhetsbrevet är gratis, men för att kunna läsa artiklarna i sin helhet behövs en prenumeration.

Det stora värdet med informationen på nyttochviktigt.byggutbildarna.com, utöver att veta vad som hänt, är att kunna länkas vidare till originaldokument och källor, samt sökbarheten på NYTT & VIKTIGT:s webbplats.

N&V2-2016TIDNING – NYTT & VIKTIGT

Vi vet att många fortfarande vill ha skriftlig information. Därför gör vi en sammanställning av de viktigaste nyheterna med fokus på framförallt lagar och bestämmelser och de viktigaste rättsfallen i tidningen. Tidningen kommer ut cirka en vecka efter att digitala versionen publiceras på nätet.

FILM/ INTERVJUER

I samband med varje nummer av Nytt & Viktigt publiceras även intervjuprogrammet ”Rune hörna” på nyttochviktigt.byggutbildarna.com. Avsikten är främst att programmen ska vara lärorika. Därför bjuder vi in och intervjuar olika personer inom de teman som vi varje gång har valt ut.

6 NUMMER PER ÅR

Informationen skickas ut 6 gånger per år vid månadsskiftena

  • Nr 1 – februari/mars,
  • Nr 2 – april/maj,
  • Nr 3 – juni/juli,
  • Nr 4 – augusti/september,
  • Nr 5 – oktober/november
  • Nr 6 – december/januari.

BESTÄLL HÄR

Abonnemanget kostar 1200 kr per år, plus moms.
När du skickat din beställning så skickas inloggningsuppgifter till den angivna e-postadressen. Fakturan skickas med post till dig.

Klicka HÄR för att beställa Nytt & Viktigt!

FLERA PRENUMERANTER PÅ SAMMA FÖRETAG

Är ni flera på samma företag som vill prenumerera på Nytt & Viktigt så har vi ett särskilt erbjudande för er.
1-5 prenumeranter kostar 3 000kr, därefter kostar det 600kr/person. Obs, erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Moms tillkommer på samtliga priser.

För att beställa detta erbjudande maila namn och e-postadresser till de som ska ha prenumerationen, samt postadress (för tidningen) och faktureringsdress till admin@byggutbildarna.com, eller ring på 08-33 03 13

SAKNAR DU INLOGGNINGSUPPGIFTER

Har du beställt en betalande prenumeration av NYTT & VIKTIGT men inte fått inloggningsuppgifter, så kontakta oss igen via e-post eller telefon!